View of Canary Wharf from Stave Hill; 2009
3 0 c m
actual image size: 32cm x 21cm

View of Canary Wharf from Stave Hill; 2009

John Chase

© Museum of London

Full image caption

Stave Hill is in a 5.2 acre ecological park, adjacent to Russia Dock Woodland, in the area of Rotherhithe. Much of the park is what used to be the Stave Dock of the Surrey Commercial Docks, which was filled in during 1984 and then redeveloped by the London Docklands Development Corporation. Much of it is now an ecological park, a nature reserve close to the centre of London. Landscaping of the park began in 1986 and has been managed since 1988 by the Trust for Urban Ecology.




2009 AD - 2009 AD

Image Number


buy a print

Select print type
Select size
How many prints?

buy a framed print

buy a canvas

buy a framed canvas